*** SRAZ bude !!! ***

08.09.2014 23:44

 

Přátelé a kamarádi,

těší mě, že jste tak hojně využívali anketu na sraz, kterou jsem vám připravila na stránky. Vypadá to, že máte o sraz opravdu zájem :-). Pokud se dostaví všichni, kteří se přihlásili, bude nás tam nejmíň 20 kousků. Už nyní vím, že sraz se bude konat v Praze, to byl váš nejčastější požadavek. Pokusím se zajistit prostory, kde budeme mít klid (nějaký salonek s obsluhou). Uvítám tip od pražských čtenářů, kde bychom to mohli pořádat. Nějaké místo asi pro 50 lidí max - tipuju (?). Taktéž bude možnost pro mimopražské zařídit nějaké snad výhodnější ubytování, uvidíme, zda bude využito. Začátek srazu budu plánovat možná okolo 12-13 hodiny, takže by se i mimopražští stihli dopravit na místo a navečer zase jet domů. Určitě se bude sraz konat v sobotu.

S největší pravděpodobností to spácháme na jaře 2015 (duben-květen?). Bližší informace budou samozřejmě zveřejněny na stránkách webu.

Nyní se jen rozhoduji, zda přistoupit na přísnější pravidla a vpustit na náš první, tzn. oťukávací sraz jen lidi, kteří nosí protézku, epitézu či čočky (tento požadavek byl jen u tří odpovědí) a nebo zda umožnit účast na srazu i lidem, kteří čekají na operaci a rádi by se třeba dozvěděli více informací. 

 

Takže, pokud máte tip na nějakou restauraci se salonkem v Praze, popř. i ubytování, piště mi to prosím do mejlu nebo do diskuze pod článkem. Jiné připomínky či rady samozřejmě vítám taky :-)



Máte připomínky či nápady ke srazu? Podělte se :-)

Re: SRAZ

Datum: 02.12.2014 | Vložil: Peťule88

super ! :)

Sraz

Datum: 23.11.2014 | Vložil: Anna

No holky, zírám kolik vás jede z Moravy. Já jsem ze středovýchodní - Vsetín, a to mě silně pobízí, abych se o sraz zajímala a jela.

Sraz - ubytování

Datum: 21.10.2014 | Vložil: Jarmila

Ahojky, pokud bude sraz v Praze, mám typ na ubytování. Poslední 4 roky jsem dálkově studovala v Praze a vždycky jsem se ubytovala v hotelu Prokopka na Žižkově, v klidné části kousek od Hlaváku a zastávky tramvají.. Ceny i služby přijatelné, smluvní a při skupině vícero osob se slevou. Jsem tam registrovaná jako "stálý" zákazník, mohla bych to domluvit. Mrkněte na www.prokopka.cz.

Srazík

Datum: 11.10.2014 | Vložil: Ivča

Ahojky, taky jsem mile překvapena - před časem jsem tady nakoukla častěji, ale protože se tady stále nic nového nedělo, přestala jsem sem chodit a ejhle - tolik nových informací a jedna dokonce o srazu. Taky jsem pro. Změnila jsem teď zaměstnání takže budu dělat včetně víkendů, ale pokud to budu vědět dostatečně dlouho předem tak si to nějak zařídím. Každopádně do jara je daleko :) stát se může cokoliv. Já zase pojedu ze severu moravy.

Re: Srazík

Datum: 21.10.2014 | Vložil: Jarmila

Ahojky. Mě čeká operace hned po Novém roce, takže předpokládám, že na sraz budu ready a s novým očkem. Pojedu určitě , i když jsem z jihu Moravy. V Praze jsem poslední 4 roky studovala a mám oblíbený i cenově přijatelný hotel na Žižkově. Takže, pokud to vyjde a budeš chtít, můžeme si dát kontakt. Jarka

Re: Re: Srazík

Datum: 23.10.2014 | Vložil: Ivča

Ahojda, jsem pro :D

Re: Re: Re: Srazík

Datum: 23.10.2014 | Vložil: Jarmila

Čauky, jsem ráda za odpověď. Tady je můj mejlík: kratochvilova.ja@seznam.cz. Písni mi , budeme v kontaktu, a když tak se na srazík a ubytování domluvíme :). Měj se zatím bájo.

Re: Srazík

Datum: 28.10.2014 | Vložil: Jana 48

Ivo, také pojedu z Moravy - z Olomouce, mohly bychom se domluvit, pokud budete mít stejnou cestu. Jana

Re: Re: Srazík

Datum: 13.11.2014 | Vložil: Ivča

Já jsem pro - pravděpodobně přes Olomouc budu projíždět takže se určo domluvíme. Pojedu nejspíš z Bohumína

Re: Re: Re: Srazík

Datum: 15.01.2015 | Vložil: Jirka

Ahojki:)
Jestli budeš chtít jsem z Opavy můžu se k Vám přidat.

<< 1 | 2 | 3 >>

Přidat nový příspěvek