Kokosový olej proti osychání protézky a následnému škrábání oka

24.02.2019 10:07

 

 

V diskuzích (v sekci Problémy při nošení) dost často zaznívá, že máte problémy se škrábáním víček při nošení vaší protézky, že vám protézka osychá a je nepříjemné ji mít v důlku. Pár lidem se osvědčil používat kokosový olej bez vůně, že prý potom víčka po protézce krásně klouzají.

Sice s tím nemám osobní zkušenost, ale přidávám jako tip pro vás ostatní :-)

 

 

 

 

 

 

Nebo pak tento:

Kokosový olej jako kosmetika

  • Blahodárné a všestranné použití
  • Ideální péče o pleť, tělo a vlasy
  • Účinný na celulitidu i hubnutí
  • Výborný masážní olej
  • Intenzivně hydratuje, chrání a přirozeně regeneruje
  • Vhodný i pro velmi citlivou a alergicky reagující pokožku dětí i dospělých

Kokosový olej je skvělý místo tělového mléka, skvěle se vstřebává a nezanechává mastný film. Díky obsahu vitamínu E je úžasný pro regeneraci kůži a můžete využít jako mléko po opalování. Vitamín E oceníte, pokud je Vaše pokožka vysušená, popraská, citlivá nebo trpíte na vyrážkami, ekzémy. Skvělé využití kokosáku je i jako odličovadlo.

Protože se kokosový olej skvěle vstřebává, oceníte ho při masážích, vaše pokožka bude krásně hydratovaná a vláčná. Ocení ho i pánové po holení, nebo si ho můžete užít jako balzám na rty.

Kokosový olej je i malý zázrak pro vlasy, jednoduché zábaly vám pomůžou s polámanými a roztřepenými konečky, velmi suchými a poškozenými vlasy a jako bonus vám pomůže s rozčesáváním vlasů. Při pravidelném používání dodá vaši vlasům lesk, posílí je a vyživí vaši pokožku hlavy, která potom netrpí na lupy. Nejlepší je si připravit zábal před mytím vlasů a nezapomenout ho vetřít i do pokožky hlavy.